NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Arriba el programa «Montseny és Cultura» 2022

Montseny és cultura cartell

«Montseny és cultura» és una proposta de Turisme Montseny que enguany arriba a la seva quarta edició. Es tracta d’una sèrie de diferents itineraris guiats per descobrir els paratges del Montseny i tot el patrimoni que contenen. Així, els visitants podran conèixer esglèsies, ermites, castells, i altres paratges amagats del Parc Natural del Montseny amb la guia de professionals locals. Cal tenir en compte que molts d’aquests indrets sovint són de difícil accés, ja que són de propietat privada.

El programa d’enguany s’allargarà des del mes de març fins a l’octubre. Contempla sortides a indrets com la Torre de Vilarmau a Viladrau, el descobriment de les herbes silvestres del Montseny als voltants d’Arbúcies, «La Sala», el mas del bandoler Serralloga o la capçalera de la Tordera. Sortides per descobrir la història, el patrimoni i la riquesa natural del Montseny.

Cada sortida té un preu de 5€ per persona. En cas dels menors de 3 anys és gratuït. Cal fer reserva prèvia als mètodes de contacte de cada activitat indicat al programa d’activitats. Per altra banda, podeu consultar el programa al seguent enllaç: PROGRAMA D’ACTIVITATS MONTSENY ÉS CULTURA 2022