NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Curs de Monitor/a de lleure per joves de la Selva Sud

CARTELL SELVA SUD 20220117

L’Oficina Jove de la Selva juntament amb els ajuntaments dels municipis de la Selva Sud organitzen un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil destinat a joves d’aquests municipis (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu). Es tracta d’un curs que combinarà sessions presencials i en línia durant els caps de setmana des de l’11 de febrer i fins el 2 d’abril al Centre Cultural de Can Plana, a Riells i Viabrea. El curs es complementa amb una estada de pràctiques en activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Un cop superat el curs els assistents rebran titulació oficial de la Generalitat de Catalunya.

El cost del curs és de 265€. En el moment de formalitzar la inscripció s’hauran d’abonar 10€ i la resta s’abonarà el primer dia de curs. L’alumnat empadronat als 6 municipis de la Selva Sud té opció a una beca del seu respectiu municipi si es troba entre les primeres persones matriculades de cada municipi (per rigorós ordre d’inscripció). Per a més informació sobre les beques podeu enviar un correu electrònic a cromaguera@ccselva.net.

L’Escola Empordà, d’educadors i educadores en el lleure, serà l’encarregada d’impartir el curs. Cal fer la inscripció prèvia al següent enllaç: INSCRIPCIÓ AL CURS.

Per obtenir tota la informació al detall podeu consultar aquesta pàgina informativa: INFORMACIÓ GENERAL.